Crap pe varza la cuptor-for boss

de Bucataras Medi in Peste, 1 Aug 2011 | 16370 vizualizari

 

La multi ani cu sanatate si numai bucurii ,boss drag!
Ei bine pana acum cateva saptamani ,cand am fost in Delta,nu am mancat peste pe varza.Si cum curiozitatea si papilele gustative nu m-au lasat ,bineinteles ca am comandat o portie de crap pe varza.......................ce sa va spun decat ca a fost o bunatate, tare mult mi-a mai placut.Asa ca am zis hai sa fac si eu , si am facut.....................si iata ce a iesit.Il servesc pe boss ,ca doar este ziua lui astazi si daca el vrea poate sa dea si celorlalti fani de peste sa guste....................hihihi.

 

INGREDIENTE

  • 1 crap(al meu a avut cam 2,5 kg)
  • 1 varza mai mare
  • 1 pahar cu vin alb sec
  • o cana suc de rosii
  • ulei de masline
  • 1 ardei iute
  • boia iute
  • marar uscat
  • patrunjel verde
  • boabe de piper
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap pe varza la cuptor-for boss:

Taiem varza fideluta, o frecam cu putina sare dupa care adaugam piper macinat , boia de ardei si marar (dupa placul fiecaruia) Amestecam bine si apoi o asezam intr-o tava unsa cu ulei.Presaram cateva boabe de piper , stropim varza cu o lingura de ulei si cu vinul ,asezam un ardei iute peste varza , apoi acoperim tava cu o folie de aluminiu si dam la cuptor.Tinem la cuptor cieca 15-20 min dupa care indepartam folia si asezam peste varza bucatile de peste  condimentate cu sare si piper si sucul de rosii.Amestecam prin rotiri stanga-dreapta a tavii.

Cat timp varza este la cuptor ne ocupam de crap:l-am curatat , l-am transat in bucati potrivite ,l-am spalat si l-am lasat la scurs.

Dam la cuptor , de data aceasta fara sa mai acoperim tava si tinem pana cand atat varza cat si pestele sunt bine facute si rumene.

Servim calda asezonata cu patrunjel verde si acompaniata de mamaliguta .

Este delicios de bun.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap pe varza la cuptor-for boss" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (64)

Bucataras 1

06.08.2011, 14:39

immmm, merci. gata, back in business. ras, tuns si frezat

Panacris 1

14.12.2013, 08:52

LaviniaBugnar 1

31.01.2018, 20:09

Atenție la varză !
Dacă este îndesată (de iarnă), mai bine se călește pe jumătate, înainte de cuptor...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Crap cu rosii la cuptor